Egyedi gravírozott termékek

Szeretne valami teljesen egyedi fából készült kiegészítőt, ami feldobja az otthonát? Esetleg ajándékba adna egy személyre szabott terméket?

Gravírozás vagy más néven lézermarás segítségével szinte bármit el tudunk Önnek készíteni, ami fából megvalósítható. Legyen az egy tökéletes egyedi készítésű karóra vagy karkötő doboz, egy gravírozott számlapú fából készült óra vagy kedvenc autómárkát szimbolizáló kulcstartó, mi elkészítjük.

Nézze meg eddigi munkáinkat és rendelje meg Ön is kedvencedet!

Miben tudunk segíteni?

Egyedi készítésű dekorációk és ajándéktárgyak

A gravírozás vagy más néven lézermarás segítségével rengeteg egyedi elképzelés megvalósítható. Az így elkészült tárgyak tökéletes díszei lehetnek otthonának vagy akár teljesen személyre szabott és egyedi ajándékkal lephet meg vele valakit.

Az alábbi kategóriák közül tud választani:

  • Kulcstartó készítés
  • Falióra készítés
  • Karóra gravírozás számlapba vagy egyedi karóra doboz elkészítése gravírozással együtt
  • Bambusz szárú napszemüveg gravírozása
  • Gravírozott poháralátét
  • Fénykép lézermarása (gravírozása) fába

Szeretne valami teljesen egyedit a lakásba? Esetleg megajándékozna valakit egy személyre szabott portréval vagy kedvenc autómárkájának kulcstartójával? Esetleg egy teljesen egyedi gravírozott karórát szeretne?

Bármi is legyen az, ha fából meg lehet csinálni, mi elkészítjük. 

Vegye fel velünk a kapcsolatot az oldal alján található ajánlat kérő űrlap segítségével, írja le, hogy pontosan mire lenne szüksége és mi felvesszük Önnel a kapcsolatot.

Nézze meg munkáinkat

További munkáink megtekintéséhez kattintson a referencia oldalra.

Hogyan rendelhetek?

Kapcsolat felvétel

Telefonon vagy emailen felvesszük Önnel a kapcsolatot és megbeszéljük a részleteket. Választhat kép, karóra, falióra, kulcstartó, poháralátét, napszemüveg, vagy más egyéb lézermarással elkészíthető tárgyak közül.

Árajánlat

A megbeszéltek alapján adunk Önnek egy ajánlatot a kiválasztott termékre.

Elkészítés

Elkészítjük Önnek a megrendelt terméket, amelyet Budapesten belül személyesen is átvehet vagy pedig postai úton kézbesítjük Önnek.

Kérjen ajánlatot

Szeretne Ön is egy teljesen egyedi tárgyat akár ajándékba akár dísznek az otthonába?

A gravírozás vagy másnéven lézermarás technika segítségével rengeteg ötlet megvalósítható a képektől az óradobozokon át az egyedi kulcstartókig.

Vegye fel velünk a kapcsolatot, írja meg mire lenne szüksége és mi elkészítjük Önnek!