Egyedi bútorkészítés

A lakás lelke a bútor, amelyet, ha kreativitással és szakértői tervezéssel alkotunk meg, segíthet otthonunkat szebbé, praktikusabbá és komfortosabbá alakítani.

Legyen szó kisebb vagy nagyobb bútorokról, beltéri vagy kültéri bútorokról, akár teljes belső építészetről, mi a tervezéstől a kivitelezésig fogjuk a kezét és elkészítjük álmai otthonát.

Egyedi bútorkészítés

A lakás lelke a bútor, amelyet, ha kreativitással és szakértői tervezéssel alkotunk meg, segíthet otthonunkat szebbé, praktikusabbá és komfortosabbá alakítani.

Legyen szó kisebb vagy nagyobb bútorokról, akár teljes belső építészetről, mi a tervezéstől a kivitelezésig fogjuk a kezét és elkészítjük álmai otthonát.

Egyedi konyhabútor

Miben tudunk segíteni?

Egyedi konyhabútor

Megvan már az elképzelés, de még nem tudja pontosan mit szeretne? Kérjen ajánlatot és mi felvesszük Önnel a kapcsolatot. Segítünk önnek kiválasztani a legjobb anyagokat, amelyek legjobban passzolnak a megálmodott bútorhoz. Megtervezzük és elkészítjük a látványtervet, majd elvégezzük a munkát, hogy Ön a legjobb bútort kaphassa meg, amelyek minőségi alapanyagokból, hozzáértő asztalosszakember által készülnek.

Vegye fel velünk a kapcsolatot és kérjen ajánlatot!

Nézze meg munkáinkat

További munkáink megtekintéséhez kattintson a referencia oldalra.

Ügyfeleink visszajelzései

Kiváló
9 vélemény alapján
Dóra Simon
Dóra Simon
2023-12-22
A megkeresésemre nagyon hamar kaptam választ Sándortól, illetve utána ajánlatot is. A kért ajtót a szerződéskötés után kevesebb mint 30 napon belül be is szerelte. Nagyon gyors, precíz és megbízható, mindenre gondol. 😊 Nyugodt szívvel ajánlom!
Hajnalka Zongora
Hajnalka Zongora
2023-12-21
Nemrég készíttettem a céggel több bútort is (konyhába, fürdőszobába, nappaliba), és mindegyik tökéletes lett! Nagyon szépen dolgozik az asztalos szakember, precíz és pontos, munkájára igényes. Nagy odafigyeléssel és körültekintéssel jár el a munka során. Nagyon nyugodt természetű, türelmed és segítőkész. Én elmondtam az ötletemet, és ő kiegészítette azokat szakmai tapasztalatával, hogy a végeredmény tökéletes legyen. És az is lett!! Csodák készülnek el kezei alól. Becsületes és megbízható. Mindenkinek bátran ajánlom. Én csak őt hívom asztalos munka elvégzéséhez.
Sándor Szabó
Sándor Szabó
2023-12-21
Nagyon ügyes,munkájára igényes szakember, pontos és lelkiismeretes. Mindenkinek szívből ajánlom.👌👌
Aniko Szabadfalvi
Aniko Szabadfalvi
2023-12-21
Sándor munkájával nagyon elégedett vagyok. Nálunk a konyha korszerűsítését vègezte. Pontos , preciz szép munkát végzett. Nyitott az új megoldásokra, jó ötleteket adott javaslatokkal segítette a folyamatot. A munkát a megállapodott napon időben kivaló minősègben vègezte el. Szívesen ajánlom màsoknak is. Aniko
Inc. Legends
Inc. Legends
2023-12-20
Nem az első, de nem is az utolsó alkalom volt hogy Sándort bíztam meg az asztalos munkával. 3 éve csak vele csináltatok mindent. Más szóba se jöhet. Gyors, nagyon precíz és megfizethető. Mindenkinek szívből ajánlom, egy IGAZI szakember!
Viktória Szabó
Viktória Szabó
2023-12-19
Sándor nagyon jó szakember, pontos, precíz munkát végez. Rendkívül türelmes és rengeteg jó ötlete van, amiket a kivitelezés során meg is tud valósítani. Hálószoba bútorokat kértem tőle és minden olyan csodaszép lett, ahogy megálmodtam. Köszönöm a lelkiismeretes munkát, biztosan visszatérő megrendelő leszek. Szívből ajánlom Őt mindenkinek!😊
Márke Szonda
Márke Szonda
2023-12-18
Ne keress tovább, megtaláltad a kedvenc asztalosod!
Zsuzsanna Szuszékos
Zsuzsanna Szuszékos
2023-12-17
Gyors, megbízható, minősègi munka
Eszter Szuszékos
Eszter Szuszékos
2023-12-16
Legjobb asztalos; pontos, precíz, rugalmas, mindent az igényed szerint alakít és nem riad vissza a bonyolultabb munkáktól sem, mindenkinek csak ajánlani tudom. Keressétek bizalommal!

Hogyan történik?

Kapcsolat felvétel

Telefonos, vagy e-mailes egyeztetés után ingyenes felmérés Budapest 30km-es körzetében

Látványterv

Pontos, méreteknek megfelelő látványterv készítése a felmérés és a vevő igényeinek alapján

Árajánlat

Árajánlat készítése a látványterv és szín jóváhagyása után, akár több fajta variációra is

Munka megkezdése

Az árajánlat elfogadása után megkezdődik a lapszabászat, ami kb. 2hetet vesz igénybe

Összeszerelés

Nagyobb bútorok esetén előre összeszereljük az egyes elemeket, hogy otthonába már csak beépíteni kelljen

Beépítés

Az elkészült bútor végre a helyére kerül és beépítjük azt otthonába.

Kérjen ajánlatot

Önnek mire lenne szüksége? Egyedi készítésű konyha vagy fürdőszoba bútor? Esetleg új szekrénysor vagy talán valami teljesen másra?

Írja le néhány szóban, hogy milyen bútorra lenne szüksége és 1 munkanapon belül felvesszük Önnel a kapcsolatot.