Epoxy gyantából készült bútorok

Az epoxy gyanta kiváló dekorációként tud szolgálni tömör fa bútorok dekorációjához.

Mivel minden faanyag más, ezért az epoxy anyag is máshogy lép velük kölcsönhatásba így minden bútordarab egyedi és megismételhetetlen lesz.

Az epoxyt gyakran használják kisebb bútorok, dohányzóasztalok, éjjeliszekrények dekorációjához és elkészítéséhez, de ajándéktárgyakat is készíthetünk belőle.

Mi pontosan az epoxy?

Az epoxy gyanta egy 2 komponensből álló anyag, amely összekeverve szép lassan kikeményedik és megszilárdul. Magát az epoxyt széles körben használják az építőiparban is, de alkatrészek öntésére, felületek tartós bevonásához vagy ragasztáshoz is használják, illetve egyre elterjedtebb a hobbi alkalmazása is.

Miben tudunk segíteni?

Epoxy éjjeli szekrény
Epoxy hamutál

Egyedi készítésű bútorok és ajándéktárgyak

Epoxy gyantából készült bútorok, ajándék és dísztárgyak fával kombinálva gyönyörű összhatást keltenek, így tökéletes díszei lehetnek otthonának. 

Rengeteg színben elérhető: fekete, fehér, antracit, bordó, kék, lila, keki, narancs, arany, ezüst, citrom, pink.

Többek között az alábbi tárgyak készíthetőek belőle:

  • Éjjeliszekrény
  • Dohányzóasztalok
  • Hamutartók, hamutálak
  • Akár nagyobb asztalok lapja fával kombinálva

A fentiek mellett még rengeteg öntőforma létezik hozzá. Ha szeretne epoxy gyantából készült tárgyat készíttetni vegye fel velünk a kapcsolatot az oldal alján található ajánlatkérő űrlap segítségével, írja le, hogy pontosan mire lenne szüksége és mi felvesszük Önnel a kapcsolatot.

Nézze meg munkáinkat

További munkáink megtekintéséhez kattintson a referencia oldalra.

Ügyfeleink visszajelzései

Kiváló
9 vélemény alapján
Dóra Simon
Dóra Simon
2023-12-22
A megkeresésemre nagyon hamar kaptam választ Sándortól, illetve utána ajánlatot is. A kért ajtót a szerződéskötés után kevesebb mint 30 napon belül be is szerelte. Nagyon gyors, precíz és megbízható, mindenre gondol. 😊 Nyugodt szívvel ajánlom!
Hajnalka Zongora
Hajnalka Zongora
2023-12-21
Nemrég készíttettem a céggel több bútort is (konyhába, fürdőszobába, nappaliba), és mindegyik tökéletes lett! Nagyon szépen dolgozik az asztalos szakember, precíz és pontos, munkájára igényes. Nagy odafigyeléssel és körültekintéssel jár el a munka során. Nagyon nyugodt természetű, türelmed és segítőkész. Én elmondtam az ötletemet, és ő kiegészítette azokat szakmai tapasztalatával, hogy a végeredmény tökéletes legyen. És az is lett!! Csodák készülnek el kezei alól. Becsületes és megbízható. Mindenkinek bátran ajánlom. Én csak őt hívom asztalos munka elvégzéséhez.
Sándor Szabó
Sándor Szabó
2023-12-21
Nagyon ügyes,munkájára igényes szakember, pontos és lelkiismeretes. Mindenkinek szívből ajánlom.👌👌
Aniko Szabadfalvi
Aniko Szabadfalvi
2023-12-21
Sándor munkájával nagyon elégedett vagyok. Nálunk a konyha korszerűsítését vègezte. Pontos , preciz szép munkát végzett. Nyitott az új megoldásokra, jó ötleteket adott javaslatokkal segítette a folyamatot. A munkát a megállapodott napon időben kivaló minősègben vègezte el. Szívesen ajánlom màsoknak is. Aniko
Inc. Legends
Inc. Legends
2023-12-20
Nem az első, de nem is az utolsó alkalom volt hogy Sándort bíztam meg az asztalos munkával. 3 éve csak vele csináltatok mindent. Más szóba se jöhet. Gyors, nagyon precíz és megfizethető. Mindenkinek szívből ajánlom, egy IGAZI szakember!
Viktória Szabó
Viktória Szabó
2023-12-19
Sándor nagyon jó szakember, pontos, precíz munkát végez. Rendkívül türelmes és rengeteg jó ötlete van, amiket a kivitelezés során meg is tud valósítani. Hálószoba bútorokat kértem tőle és minden olyan csodaszép lett, ahogy megálmodtam. Köszönöm a lelkiismeretes munkát, biztosan visszatérő megrendelő leszek. Szívből ajánlom Őt mindenkinek!😊
Márke Szonda
Márke Szonda
2023-12-18
Ne keress tovább, megtaláltad a kedvenc asztalosod!
Zsuzsanna Szuszékos
Zsuzsanna Szuszékos
2023-12-17
Gyors, megbízható, minősègi munka
Eszter Szuszékos
Eszter Szuszékos
2023-12-16
Legjobb asztalos; pontos, precíz, rugalmas, mindent az igényed szerint alakít és nem riad vissza a bonyolultabb munkáktól sem, mindenkinek csak ajánlani tudom. Keressétek bizalommal!

Hogyan rendelhetek?

Kapcsolat felvétel

Ajánlatkérés után telefonon vagy emailen felvesszük Önnel a kapcsolatot és megbeszéljük a részleteket.

Árajánlat

A megbeszéltek alapján adunk Önnek egy ajánlatot a kiválasztott termékre.

Elkészítés

Elkészítjük Önnek a megrendelt terméket, amelyet Budapesten belül személyesen is átvehet vagy pedig postai úton kézbesítjük Önnek.

Kérjen ajánlatot

Szeretne Ön is egy teljesen egyedi tárgyat, akár ajándékba akár dísznek az otthonába?

Az epoxy gyantával díszített bútorok és egyéb használati tárgyak teljes igazán egyedi díszei lehetnek otthonának, de ajándékba is tökéletesek.

Vegye fel velünk a kapcsolatot, írja meg mire lenne szüksége és mi elkészítjük Önnek!