Wellness az otthonában

Tudta, hogy a szauna erősíti az immunrendszert, javítja vérkeringést és edzi a szívet is? 

Legyen Önnek is saját szaunája és élvezze ki annak minden előnyét kényelmesen az otthonában.

Nincs is jobb egy hosszú nap után, mint egy kis megújító és méregtelenítő szaunázás.

Wellness az otthonában

Szauna

Miben tudunk segíteni?

Egyedi készítésű szauna otthonába tervezve

Szeretné, ha otthona kényelméből is átélhetné egy pihentető, nyugtató és lazító szaunázás élményét?

Forduljon hozzánk bizalommal és mi megalkotjuk Önnek az otthonába tökéletesen beleillő szaunát!

Az előzetes egyeztetés és a felmért igények alapján elkészítjük a látványtervet, majd a jóváhagyás után nekilátunk a munkálatok elvégzéséhez és a szauna megalkotásához.

Egy szauna elkészítése mérettől és kialakítástól függően akár több hétig is tarthat.

Megvan már az elképzelés, de még nem tudja pontosan mit szeretne? Kérjen ajánlatot és mi felvesszük Önnel a kapcsolatot. Segítünk önnek kiválasztani a legjobb anyagokat, amelyek legjobban passzolnak a megálmodott bútorhoz. Megtervezzük és elkészítjük a látványtervet, majd elvégezzük a munkát, hogy Ön a legjobb bútort kaphassa meg, amelyek minőségi alapanyagokból, hozzáértő asztalosszakember által készülnek.

Nézze meg munkáinkat

További munkáink megtekintéséhez kattintson a referencia oldalra.

Ügyfeleink visszajelzései

Kiváló
9 vélemény alapján
Dóra Simon
Dóra Simon
2023-12-22
A megkeresésemre nagyon hamar kaptam választ Sándortól, illetve utána ajánlatot is. A kért ajtót a szerződéskötés után kevesebb mint 30 napon belül be is szerelte. Nagyon gyors, precíz és megbízható, mindenre gondol. 😊 Nyugodt szívvel ajánlom!
Hajnalka Zongora
Hajnalka Zongora
2023-12-21
Nemrég készíttettem a céggel több bútort is (konyhába, fürdőszobába, nappaliba), és mindegyik tökéletes lett! Nagyon szépen dolgozik az asztalos szakember, precíz és pontos, munkájára igényes. Nagy odafigyeléssel és körültekintéssel jár el a munka során. Nagyon nyugodt természetű, türelmed és segítőkész. Én elmondtam az ötletemet, és ő kiegészítette azokat szakmai tapasztalatával, hogy a végeredmény tökéletes legyen. És az is lett!! Csodák készülnek el kezei alól. Becsületes és megbízható. Mindenkinek bátran ajánlom. Én csak őt hívom asztalos munka elvégzéséhez.
Sándor Szabó
Sándor Szabó
2023-12-21
Nagyon ügyes,munkájára igényes szakember, pontos és lelkiismeretes. Mindenkinek szívből ajánlom.👌👌
Aniko Szabadfalvi
Aniko Szabadfalvi
2023-12-21
Sándor munkájával nagyon elégedett vagyok. Nálunk a konyha korszerűsítését vègezte. Pontos , preciz szép munkát végzett. Nyitott az új megoldásokra, jó ötleteket adott javaslatokkal segítette a folyamatot. A munkát a megállapodott napon időben kivaló minősègben vègezte el. Szívesen ajánlom màsoknak is. Aniko
Inc. Legends
Inc. Legends
2023-12-20
Nem az első, de nem is az utolsó alkalom volt hogy Sándort bíztam meg az asztalos munkával. 3 éve csak vele csináltatok mindent. Más szóba se jöhet. Gyors, nagyon precíz és megfizethető. Mindenkinek szívből ajánlom, egy IGAZI szakember!
Viktória Szabó
Viktória Szabó
2023-12-19
Sándor nagyon jó szakember, pontos, precíz munkát végez. Rendkívül türelmes és rengeteg jó ötlete van, amiket a kivitelezés során meg is tud valósítani. Hálószoba bútorokat kértem tőle és minden olyan csodaszép lett, ahogy megálmodtam. Köszönöm a lelkiismeretes munkát, biztosan visszatérő megrendelő leszek. Szívből ajánlom Őt mindenkinek!😊
Márke Szonda
Márke Szonda
2023-12-18
Ne keress tovább, megtaláltad a kedvenc asztalosod!
Zsuzsanna Szuszékos
Zsuzsanna Szuszékos
2023-12-17
Gyors, megbízható, minősègi munka
Eszter Szuszékos
Eszter Szuszékos
2023-12-16
Legjobb asztalos; pontos, precíz, rugalmas, mindent az igényed szerint alakít és nem riad vissza a bonyolultabb munkáktól sem, mindenkinek csak ajánlani tudom. Keressétek bizalommal!

Hogyan történik?

Kapcsolat felvétel

Telefonos, vagy e-mailes egyeztetés után ingyenes felmérés Budapest 30km-es körzetében

Látványterv

Pontos, méreteknek megfelelő látványterv készítése a felmérés és a vevő igényeinek alapján

Árajánlat

Árajánlat készítése a látványterv jóváhagyása után

Munka megkezdése

Az árajánlat elfogadása után megkezdődik gyártás, aminek ideje a szauna méretétől és kialakításától függően eltérő lehet.

Szauna beépítése

Az elkészült bútor végre a helyére kerül és beépítjük azt így végre Ön is élvezheti a felhőtlen kikapcsolódás élményét az otthonából.

Kérjen ajánlatot

Szeretné, ha Ön is az otthonában tudna wellnessezni? Ha egy fárasztó nap után egy kellemes szaunázás segíteni feltöltődni?

Mi segítünk az ötletelésben és a megvalósításban is. Kérjen ajánlatot és 1 munkanapon belül visszahívjuk Önt.