Nézze meg korábbi munkáinkat

Ügyfeleink visszajelzései

Kiváló
9 vélemény alapján
Dóra Simon
Dóra Simon
2023-12-22
A megkeresésemre nagyon hamar kaptam választ Sándortól, illetve utána ajánlatot is. A kért ajtót a szerződéskötés után kevesebb mint 30 napon belül be is szerelte. Nagyon gyors, precíz és megbízható, mindenre gondol. 😊 Nyugodt szívvel ajánlom!
Hajnalka Zongora
Hajnalka Zongora
2023-12-21
Nemrég készíttettem a céggel több bútort is (konyhába, fürdőszobába, nappaliba), és mindegyik tökéletes lett! Nagyon szépen dolgozik az asztalos szakember, precíz és pontos, munkájára igényes. Nagy odafigyeléssel és körültekintéssel jár el a munka során. Nagyon nyugodt természetű, türelmed és segítőkész. Én elmondtam az ötletemet, és ő kiegészítette azokat szakmai tapasztalatával, hogy a végeredmény tökéletes legyen. És az is lett!! Csodák készülnek el kezei alól. Becsületes és megbízható. Mindenkinek bátran ajánlom. Én csak őt hívom asztalos munka elvégzéséhez.
Sándor Szabó
Sándor Szabó
2023-12-21
Nagyon ügyes,munkájára igényes szakember, pontos és lelkiismeretes. Mindenkinek szívből ajánlom.👌👌
Aniko Szabadfalvi
Aniko Szabadfalvi
2023-12-21
Sándor munkájával nagyon elégedett vagyok. Nálunk a konyha korszerűsítését vègezte. Pontos , preciz szép munkát végzett. Nyitott az új megoldásokra, jó ötleteket adott javaslatokkal segítette a folyamatot. A munkát a megállapodott napon időben kivaló minősègben vègezte el. Szívesen ajánlom màsoknak is. Aniko
Inc. Legends
Inc. Legends
2023-12-20
Nem az első, de nem is az utolsó alkalom volt hogy Sándort bíztam meg az asztalos munkával. 3 éve csak vele csináltatok mindent. Más szóba se jöhet. Gyors, nagyon precíz és megfizethető. Mindenkinek szívből ajánlom, egy IGAZI szakember!
Viktória Szabó
Viktória Szabó
2023-12-19
Sándor nagyon jó szakember, pontos, precíz munkát végez. Rendkívül türelmes és rengeteg jó ötlete van, amiket a kivitelezés során meg is tud valósítani. Hálószoba bútorokat kértem tőle és minden olyan csodaszép lett, ahogy megálmodtam. Köszönöm a lelkiismeretes munkát, biztosan visszatérő megrendelő leszek. Szívből ajánlom Őt mindenkinek!😊
Márke Szonda
Márke Szonda
2023-12-18
Ne keress tovább, megtaláltad a kedvenc asztalosod!
Zsuzsanna Szuszékos
Zsuzsanna Szuszékos
2023-12-17
Gyors, megbízható, minősègi munka
Eszter Szuszékos
Eszter Szuszékos
2023-12-16
Legjobb asztalos; pontos, precíz, rugalmas, mindent az igényed szerint alakít és nem riad vissza a bonyolultabb munkáktól sem, mindenkinek csak ajánlani tudom. Keressétek bizalommal!

Kérjen ajánlatot